A Nice Kicks X Adidas Ultra Boost -ot a Woodstock ünnepség

befolyásolja 2016 februárjában, a cipők világát bemutatták a Nice Kicks X Adidas NMD R1 -hez. A legelső nomád partnerséget jelölve, mióta a formatervezés egy évvel korábban debütált, tisztelgett a San Francisco 60-as évek hippi mozgásának egy piros és fekete nyakkendő-festékkel, amelyet a fejek fordítása céljából készített. Most, gyorsan három évvel előre, a Power Duo újra összeállt egy újabb befejező lendületes cipőre, ezúttal a Nice Kicks X Adidas Ultra Boost -ra!

Képek a @complexsneakers jóvoltából, az együttműködési UB nem hasonlít minden, amit korábban láttunk. A legendás 1969 -es Woodstock zenei ünnepség befolyásolva ez a különleges kiadás ötven évet ünnepel a “Béke 3 napja & amp; zene” óta; Max Yasgur tejüzemben tartották, New York -i Bethelben.

A szivárványos színű nyakkendőmintával, amely a teljes Primeknit felső részét söpöri, a középső láb ketrecét áttetsző kezelést nyújtották, így a bonyolult többszínű stílust láthatja teljes dicsőségében.

A tiszta fehér díszítéssel a csipkékhez, valamint a sarokpoharakhoz, valamint az alábbiakban lefelé mutatják a teljes hosszúságú boost középtalpat, amely valóban páratlan. Ezt egy kontinentális gumi gumi talp béleli a további rugalmasság és a tapadás érdekében. Mindent lekerekítve, a márkájú felvázolás a nyelvekhez vezet, a Nice Kick aláírási vörös beszédbuborékával, amely a jobb cipőt, valamint a bal oldalon nyomtatott ikonikus Adidas logót.

Ebben a pillanatban nem értünk semmi mást a Nice Kicks X Adidas Ultra Boost -ról. Ennek ellenére Woodstockot augusztus 15 -től augusztus 18 -ig tartották, így várhatunk szabadon bocsátást ezen időpontok körül. Értsük meg, ha megragad egy párot a gyűjteményéhez, és feltétlenül tartsa zárva az egyetlen szállítónál, hogy további kiadási információkat fejlesszen ki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *