A 2018-as Yeezy edzői a legkevésbé sok fontos

rangsoroltak, mielőtt előre megvizsgálták a 2019-es Yeezy felállásra, először gondolkodjunk a tavalyi fő stílusokról. Mennyire sokan zsaroltál, és lenyűgözni fogja a jelenlegi viszonteladási értéket?!

Kanye West továbbra is polarizáló alak az utcai ruházatban, de annak ellenére, amit a gyűlölők mondanak, Yeezy nagyon él! Valójában a tavalyi évben rekordos yeezy értékesítést mutatott, sokkal több részvényt, mint valaha. Most sokkal egyszerűbb megvédeni a keresett gyűjteménytől, de ez nem látja, hogy befolyásolja a keresletet – legalábbis még nem!

Itt megfigyeltük a 2018 -as tartományt sokáig a legkevésbé értékesig. Az alábbiakban tudassa velünk gondolatait; Lehet, hogy ezeknek az értékének egy része idővel növekszik, vagy a Yeezy márka lassan elveszíti befolyását?!

Yeezy calabasas powerphase fekete

Kiskereskedelmi ár: £ 90

A jelenlegi viszonteladási ár: £ 75 – 95 £

Nem mindennapi, hogy a kiskereskedelemnél kevesebbet tudsz lökni, de néhány méret 90 font alatt értékesít az eBay -en. Az old-iskolából inspirálva ez a Reebok ihlette edző fantasztikus mindennapi ütőt készít.

Yeezy 700 mályva

Kiskereskedelmi ár: £ 249

A jelenlegi viszonteladási ár: 240 £ – 260 £

Mivel az egyetlen Yeezys, aki továbbra is elérhető bizonyos kiskereskedőknél, alig váratlan, hogy a „laza” újra eladja a kiskereskedelemhez. Nyilvánvaló, hogy azoknak, akik csak profitszerzés céljából vásároltak, néhány évet kell várniuk, amíg ezeknek az értékének növekedése.

Yeezy 500 só

Kiskereskedelmi ár: £ 170

A jelenlegi viszonteladási ár: £ 165 – 180 £

Legtöbben nem fognak csodálkozni, amikor ezt a Yeezy viszonteladást látja a kiskereskedelem közelében. Igaz, hogy a színút kissé furcsa – nem egészen szürke és nem egészen zöld. Fájdalmasan hasonló az előző stílusokhoz is.

Yeezy növekszik 350 V2 vaj

Kiskereskedelmi ár: £ 170

A jelenlegi viszonteladási ár: £ 170 – 185 £

Egy kozmikus sárga ragyogás éri el ezt a tónusú „SPLY-350” -t, amely egy azonnali kiadás, amikor tavaly megérkezett. Ennek ellenére ezek messze nem korlátozottak voltak, ami jelentősen csökkentette a viszonteladási árat. Mint komolyan forró nyári cipő, ne várja el, hogy ezek az árak ne kúszjanak fel, amikor a melegebb hónapokba indulunk.

Yeezy 500 nagyon hold sárga

Kiskereskedelmi ár: £ 170

A jelenlegi viszonteladási ár: £ 170 – 190 £

Egy másik érdekes színvonal, amely megosztotta a véleményt, amikor az év elején landolt. Noha nem mindenki van meggyőződve a sivatagi patkányról, még mindig van elegendő igény a divattudatos cipőhöz.

Yeezy növekszik 350 v2 fehér

Kiskereskedelmi ár: £ 170

A jelenlegi viszonteladási ár: £ 170 – 190 £

A 2018 -as nagy újratöltés az Adidas év legjelentősebb bevezetése volt, sokkal több mint 100 000 párnak gondolták, hogy élőben ment. A túlnyomó mennyiségű készlet ellenére a méretek még mindig sokkal többet árulnak, mint a kiskereskedelem. Ki mondta, hogy Yeezy “halott”;!

Yeezy 500 elpirul

Kiskereskedelmi ár: £ 170

A jelenlegi viszonteladási ár: £ 175 – 220 £

Vitathatatlanul az 500 színvonal legszebbébb, ez a stílus viselhető mindent, a vastag kocogóktól a rövidnadrágig és a rakománynadrágig. Ez valahogy megvitatja, hogy ezek miért sokkal fontosabbak, mint a tartományban.

Yeezy növekedés 350 v2 szezám

Kiskereskedelmi ár: £ 170

A jelenlegi viszonteladási ár: £ 180 – 220 £

Úgy tűnt, hogy mindenki szereti a szezámot, és ez tükröződik a jelenlegi értékelésben. Annak ellenére, hogy az Adidas jelentős mennyiségű részvényt bocsátott ki, ezek továbbra is növelik az árat, és valószínűleg jelentős árucikkek lesznek.

Yeezy növekedés 350 v2 félig fagyasztott sárga

Kiskereskedelmi ár: £ 170

Jelenlegi viszonteladási ár: £ 190 – 225 £

Ez a tavalyi sok szemmel poping színű, egy egyszer ellentmondásos cipő, amelyet a tömegek elfogadtak. Sétáljon a helyi utcán, és hamarosan észreveszi valakit, aki ezeket viseli – mindenhol vannak!

Yeezy növekedés 350 v2 statikus

Kiskereskedelmi ár: £ 170

Jelenlegi viszonteladási ár: £ 195 – 230 £

Egy másik, nem olyan korlátozott kiadás, mégis az emberek profitot szereznek a tiszta csíkos Yeezy 350-en. Ezek az első ilyen jellegűek, amelyek egy hálócsíkot és funky mintás felsőt mutatnak.

Yeezy növekedés 350 v2 zebra

Kiskereskedelmi ár: £ 170

A jelenlegi viszonteladási ár: 210 – 280 £

Ez a globális újratervezés nem tett semmit a híres színvonal iránti igény megszüntetésére. Szerencsére ezek nem túl zsarolással az eBay -en, de mint sok Yeezy esetében, ezek kétségtelenül növekedni fognak az idő múlásával.

Yeezy 700 Wave Runner OG

Kiskereskedelmi ár: £ 250

A jelenlegi viszonteladási ár: 290 £ – 360 £

Az eredeti, amely mindent elindított, és még mindig az egyik legkeresettebb a gyűjtők között. Csak tudod, hogy ezek 10 év múlva érdemesek lesznek!

Yeezy 500 segédprogram fekete

Kiskereskedelmi ár: £ 170

A jelenlegi viszonteladási ár: 220 £ – 280 £

Egy lopakodó színű a darabos apacipő, amely kissé alacsony kulcsú hangulatot hoz egy egyébként vonzó sziluetthez. Ha ezeket az első indításkor tartotta volna, akkor 80 GBP+rendezett profitot szerezhetett volna.

Yeezy 700 v2 statikus

Kiskereskedelmi ár: £ 250

Jelenlegi viszonteladási ár: £ 300 – 390 £

A vadonatúj stílus és a 2018. évi utolsó Yeezy kiadás. A 3M slágerei ezt teszik meg a többitől! Korlátozott kiadásként, onLy néhány ezer elindított elindítást, amely csak a fellebbezést növeli. A 350 statika mellett ezek egy ideig a legritkább Yeezys.

Yeezy növekedés 350 v2 reflektív statikus

Kiskereskedelmi ár: £ 170

A jelenlegi viszonteladási ár: 340 £ – 450 £

Ezek kizárólag a Yeezy Supply -nál indultak el olyan méretű futtatásban, amely szerint nem sokkal több, mint 5000 pár. Egy ilyen korlátozott kiadás esetén még magasabb árfolyamokra számíthat. Igaz, hogy ez a legkeresettebb a 2018-as felállásból!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *