A kilenc Yeezy Tpring 350 V2 -t nemrégiben megerősítették a 2020 -ra

2015 -ben, Kanye West ambiciózus ígéretét tette, hogy egy nap mindenki képes lesz egy pár Yeezys -t. Nos, úgy tűnik, hogy ő a szavának embere, mivel összesen kilenc Yeezy javítja a 350 V2 színvonalat a @pyleaks. Ha azt gondolta, hogy ez az év tele van Yeezy hype -vel, várjon, amíg meghallja, mi van a 2020 -as áruházban!

A cipők bennfentese szerint mind a kilenc színű egy monokróm esztétikát fog elfogadni. Mindent elrúgni a „Föld”, a „Marsh” és a „Tailgt”. Ezt ezt követően két „fekete” verzió követi, és négy másik színnel, amelyeket még nem fedtek fel.

Arra számíthat, hogy az összes kiadást a teljes primeknit konstrukciókból készítik el, hogy kényelmes zokni-szerű illeszkedjenek. Megtalálja a szokásos javító középtalp alatta a kényelmet és a párnázást, és talán az oldalsó hálócsík indul, de csak az idő fogja megmondani.

Korábban azt pletykálták, hogy a Yeezy Tpring 350 V2 sorozat idén véget ér, de úgy tűnik, hogy ez messze nem igaz. Tudassa velünk, mit gondol erről a hírről, és győződjön meg róla, hogy zárva tartja az egyetlen eladónál, és mi értesítjük, amint sokkal több kiadási információ jön be!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *