A Moncler elindítja az öko-tudatos “Born to Protect” kollekció

második átadását, miután a világ sok fenntartható márkájának nevezték el a harmadik évet, 2021-ben későn Erőfeszítés, hogy gyakorlatait a lehető legkevesebb környezetbarátabbá tegye. Ez a legújabb “Born To védelme” gyűjtemény kiterjeszti ezeket a gyakorlatokat, amelyek sokféle ruházatot készítenek.

Ez a legújabb kollekció a “Born to Progice” második átadása, amelynek első érkezése 2020 -ban érkezik. A “Termék- és közösségi támogatás körkörös módszerével” ez a legújabb gyűjtemény célja, hogy felhívja a figyelmet az éghajlatváltozásra.

Kép a Moncler -en keresztül
Az egyes ruhadarabok külső részén egy nagy „született védelem” típust találunk, egyszerűen csak a figyelmet fordítva az egyes darabokra. Ezenkívül mindegyik dzsekik képregényszerű belső terekkel érkeznek, a márka felsőruházat-kínálatának aláíró rajongói már ismerik. Maga a képregény részletezi, hogy a márka módszere alacsony hatású terméket és a környezetbarát kezdeményezést.

A teljes “Born to Progice” kollekció jelenleg elérhető a Moncler webhelyén, a felsőruházatból, pulóverektől, pólóktól és kiegészítőktől kezdve. Egyéb hírek szerint a Ye Donda Akadémiája eldobja a Merch -t, amely ünnepli az iskola SLAM magazin borítóját.

Kép a Moncler -en keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *