A Nike SB Dunk Low “búza/lila” hivatalos képei landoltak

, ha azt gondoltad, hogy ez már őrült hónap volt a Nike SB számára – Az SB Dunk Low „búza/lila” újonnan nem ismert hivatalos képei éppen megérkeztek, és a pár kialakult, hogy jövőbeli klasszikus legyen!

Az SB Dunks körüli hype gyorsan növekszik, tekintve, hogy tavaly elején, és a sziluett egyáltalán nem mutat jeleket az ideális lassulásról, és rengeteg több hőkibocsátással tervezett 2021 -re. A pár búza, lila és kék színeket kínál mind a vonzó megjelenés érdekében.

Kép Nike segítségével

Kép Nike segítségével
A felsőrészeket prémium velúrból és tompított bőrből készítik, hogy a textúrák kontrasztja legyen, míg a Nike aláírási Swoosh logót mind az oldalsó, mind a medialis oldalon díszítik, hogy gyorsan felismerhető érintés legyen. A további márkajelzés a Nike SB hímzés formájában érkezik, mind a nyelv, mind a sarok fülén, valamint egy perforált lábujjdobozt a hozzáadott szellőzéshez.

Ha olyan lelkes vagy, mint a Nike SB Dunk Low „búza/lila” -on, akkor sajnos még egy kicsit hosszabb ideig kell ülnie, mivel nem jelentették be a hivatalos megjelenési dátumot. Időközben tartsa ide ideális zárolással az egyetlen szállítónál az összes jelenlegi cipőhírhez és frissítéshez, és amíg itt vagy, nézd meg a Skepta X Nike Air Max Tailwind V -t, amely holnap elindul!

Kép Nike segítségével

Kép Nike segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *