A Yeezy Boost 350 V2 “Ash Stone” csak egy jelentős újratöltést kapott!

Ha a hétvégén nem sikerült a Yeezy Boost 350 V2 “Ash Stone” -et rendeznie, akkor most már esélye van, mivel ez csak egy jelentős újratöltést kapott az Offspringnél! Kezelje le az egyik legegyedibb Yeezys -t, amelyet az elmúlt öt évben leesett, komolyan nem akarja kihagyni!

Az első színvonal, amely a három cipő-hamu sorozat részeként esett le, a “Ash Stone” csak Európának készül. A földes színpaletta festett primeknit ezután egy feltűnő piros csíkkal ellentétben áll, amely az oldalsó oldalsó panelen lő egy olyan megjelenéshez, amely biztosan megfordítja a fejét.

Int’l szállítás

Vásárolj most

Int’l szállítás

Vásárolj most

Az alábbiakban egy Adidas Boost középtalpot lát, amely színes faszén. A félig transzlukens kivitel, így láthatja a varázslatot. Az egész lekerekítéséhez a világosbarna hangok eljutnak a gallérhoz és a csipkekhez, véglegesítve a formatervezést.

Most már elérhető az utódokon, ragadja meg az Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Ash Stone” -et, mielőtt túl késő lenne! Tudassa velünk, ha sikerült biztosítania a méretét, és amíg itt vagy, akkor is közelebbről megnézheti a közelgő Yeezy Boost 350 V2 “Ash Pearl” -et!

Int’l szállítás

Vásárolj most

Int’l szállítás

Vásárolj most

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *