A Sacai Vibes funkció a Nike SB “Hack Pack”

Nike gördeszkás osztályán a belső Sacai -t a Nike SB “Hack Pack” -re irányítja. Egy olyan koncepció, amelyet egyértelműen befolyásol a Chitose Abe vadul kiemelkedő együttműködése, a kollekció ötvözi a Blazer Edge -t a Bruin Edge -vel, ami egy dekonstruált cipőt eredményez, amely minden bizonnyal a fejét fordítja ebben a szezonban.

Az apróra vágott, valamint a Frankenstein Monster -hez hasonlóan varrott, a “Hack Pack” tiszta, fehér vászon felső részével rendelkezik, szürke velúr panelekkel, amelyek a lábujjat és a sarkát is ütik. Az oldalsó és a medialis oldalsó panelek mentén felfedez egy Swoosh -ot, amely úgy tűnik, mintha kirobbant volna, és a kék kopott varrást hagyva, és szintén felfedez egy újabb swoosh -ot, amely a haditengerészetnél a lábujjdobozon áthalad.

Kép a Sneakpeekicks -en keresztül
Mint a korábban említett Sacai Collab, egy további nyelv megjelenik a vörös színben, a “Nike SB” márkanévvel, valamint mindent megkerülve, a további darabok a középtávra és a középtalp hátuljára, a megjelenés befejezésével.

Ebben a pillanatban nem értünk semmi mást a Nike SB “Hack Pack” -ről, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen szolgáltatónál zárva tartsa, ha párot szeretne a gyűjteményében!

Kép a Sneakpeekicks -en keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *