Hogyan lehet stílusolni a Yeezy Boost 700 V2 ‘Tephra’

Bemutató szombaton, a Yeezy Boost 700 V2 ‘Tephra’ az egyik leghyukasabb bevezetés a 2019 -es számú bevezetéssel. A prémium anyagokkal, valamint a napi kényelemmel járó prémium anyagokkal érkezik, ez Egyszerű, hogy megtudja, miért van a cipő szomszédságában a kiadáshoz.

Tehát összeálltunk a @Jordanillustrated -rel, hogy 3 őrült illeszkedést készítsünk, amelyek minden költségvetéshez illeszkednek. Ha nem biztos benne, hogy mit kell viselni ezekkel a vadonatúj Yeezys -szel, akkor fedeztük Önt.

Vessen egy pillantást az alábbiakban mind a 3 illesztésre, és tartsa zárva az egyetlen szállítóhoz az összes legjobb hírhez, valamint a cipők közösségének kiadásait.

Kezdve a csúcskategóriás hype-vel. Párosítottuk egy A-hidegfal* kapucnis pulcsit, valamint a zoknit egy hagyományos Carhartt repülési nadrággal. A Cargos teljesen csökken a cipő fölött, és fantasztikusan gördült fel vagy meghúzott, hogy valóban meghajoljon a zokniban. Egy egyszerű, fekete izzadsággal lekerekítve, amely sok ACW* márkanevet tartalmaz, ez tökéletes formájú a grammhoz.

A-hidegfal* logó kapucnis púia

Carhartt repülési nadrág

A-hidegfal* zárójel logó zokni

Itt jön a napi megjelenésed. Az egyszerűség kulcsfontosságú a boka és az ikonikus Adidas Tre-Foil CrewNeck Sweat-nál összegyűjtött sovány farmerrel. Ez lehetővé teszi a Yeezy 700 ‘Tephra’ számára, hogy a ruházat valódi fénypontja legyen.

adidas tre-foil crewneck

Levi 501 sovány farmer világoskék

A hangulatos hangulatok csak a végső illeszkedéssel. A bokánál mandzsetta szürke marl kocogó fontos az SS19 számára. Párosítsa ezt egy megfelelő nagy izzadsággal, valamint olcsóbb váltakozva Kanye West Yeezy vonalához. £ 7o összesen, az ár -érték arány ezen egyszerű alakban páratlan.

Hétköznapi Mike pulóverek

Hétköznapi hatalmas Steve pulóver szürke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *