A Undercover x Nike Air Max 720 felületek három színben

, miután nehéz fa kifutópályán debütált a Párizsi Fashion Week 2019 őszén/télen, a melegen várt Undougher x Nike Air Max 720 most három egyedi színnel jelentkezett, mint Nos, mint mi túllépünk!

A Nike React Aspect 87 kollekció hatalmas sikerét követően ezek a vadonatúj Nike Air Max 720s egy foltos kialakítású, amely egy festékrengőre hasonlít. Az újrahasznosított hulladékok több mint 70% -ából származó legkisebb levegőrendszer felhasználásával történő felhasználása, ez a viselői számára a viselői és a lendületes érzés is. A lopakodó fekete, erős piros, valamint a kanári sárga színű árnyalatú kiadásra állítva a pletykák szerint sokkal több színvonal van a munkákban.

Noha a kiadási dátumot még nem kell megerősíteni, kockázatmentes feltételezni, hogy a Undercover X Nike Air Max 720 ősz körül jelenik meg. Értsük meg, ha hozzáad egy párot a gyűjteményébe, és feltétlenül töltse le a The Sole Solly App hivatalos alkalmazását a Totally Ingyenes legjobban! A kapcsolódó hírekben itt vannak a Párizsi Fashion Week 2019 őszi/téli preferált cipője!

Ha úgy gondolja, hogy valamilyen vadonatúj Nike Heat -t megcáfol, akkor feltétlenül ellenőrizze a legújabb itt!

Képek a koraiképen keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *