A Nike Air Max 2090 “Valerian Blue” most mindössze 59 font a Foot Locker UK -nál!

Ha még mindig nincs pár AM2090 -os a kollekcióban, akkor már nincs semmilyen kifogása, mivel a Nike Air Max 2090 “Valerian Blue” most már mindössze 59 font a Foot Locker UK -nál! A 130 font összegű RRP -vel ez kevesebb, mint a fele, tehát hagyja abba, amit csinál, és a rendõrtiszt magadnak most a legjobban!

A “Valerian Blue” egy szintetikus felső, sima, sima, valamint megfelelő futurisztikus felsőkkel feltűnő “volt” akcentussal büszkélkedhet egy kontraszt pop -jával, amely biztosan megfordítja a fejét. Egy teljesen átdolgozott fogantyú a hagyományos Air Max 90 -et, a Swoosh vázlatot az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken keresztül, míg egy műanyag klip, valamint a nyelvet, valamint a sarok egy rengeteg esztétikát kínál, amely ideális napi ideális, amely ideális a napi napi ideálishoz. viselet.

Az alábbiakban felfedez egy további darab Nike Air középtalpot, amelyet közvetlenül az AM90 befolyásol, valamint ez egy olyan látható buborék, amely minden bizonnyal kényelmet kínál, valamint a párnázást napokig.

Most már kapható mindössze 59 fontért a Foot Locker UK -nál, szerezze be a Nike Air Max 2090 “Valerian Blue” -et, míg a méreted még mindig raktáron van! Értsük meg, ha sikerült zsarolni, valamint a kapcsolódó hírekben, a Sacai X Nike Vaporwaffle “Black”, valamint a “Sail” a hét legnépszerűbb kiadásai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *