Besurranó pillantás az Adidas Originals NMD R1 2019 sorozatba

, amelyet sok cipőfejnek tekintett, mint minden idők egyik leghíresebb cipőjének, az Adidas Originals NMD R1 volt az egyik első cipő, amely a Primeknit technológiát használta, és egy teljes teljesítés A hossza növelje a középtalpot, verhetetlen kényelmet használva anélkül, hogy feláldozná a stílusot és az anyagot.

Most, három évvel a legendás debütálása után, a nomád hype jelentősen lehűlt, és a három csík három új színnel kell orvosolni 2019 -re.

Képek a Sneaker Insider @Py_Rates jóvoltából, a közelgő modellek tartalmaznak egy tüzes narancssárga és piros változatot, egy lopakodó fekete színt és egy szinte Datamosh -hoz hasonló kiadásot, amely biztosan megfordítja a fejét. Mindhárom színnel a hagyományos EVA dugókat tartalmazza, és természetesen ez a teljes hosszúság javítja a középtalpat, amelyet mindannyian ismerünk és szeretünk.

Az alábbi megjegyzésekben tudassa meg velünk, hogy 2019-ben kiadásra kerüljön. Amíg itt vagy, nézzen be az Adidas Ultra Improve 2019 sorozatba!

Ha arra gondol, hogy valamilyen vadonatúj Adidas Heat -t készítsen, ne felejtse el itt megtekinteni az aktuális eseményt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *