A Millennial Pink átalakítja a Nike’s Air Force 1 -et bájos eredményekkel

A Nike új magasságokba veszi a ravaszságot a legfrissebb légierő 1 nők számára.

A klasszikusan tiszta AF 1 sziluett frissítésével egy évezredes rózsaszín 2018 -ra, ezek a cipők minden dobozt bejelölnek a bájos lábbeli rajongói számára.

A hihetetlenül csodálatos cipők receptjében a rozselyesség kulcsfontosságú alkotóelem, és a Nike feltétlenül lefedte ezt a formatervezést, hozzáadva egy elegáns mesterséges szőrme bélést, amely készen áll arra, hogy minden lépést átöleljen.

A meglehetősen részletességgel díszítve, a Légierő 1 átadásának nagy „sarkvidéki rózsaszín” swoosh, finom márkaneve van a nyelven, valamint a megfelelő selymes szalagos csipkéket.

A Nike legfrissebb bevezetése egy off-fehér darab „levegő” középtalpával kiegészítve a lábak trend-központú élvezete.

Ügyeljen arra, hogy elfogadja ezt a cipő millenniumi rózsaszín kiemelt eseményeit a szekrényével, valamint párosítsa őket elég rózsaszín kiegészítőkkel, valamint éles fehér pólókat, hogy sokkal testreszabottabb megjelenésű legyen.

A 3-6-os „Junior” méretben történő indítással ezek a rúgások a legjobbak a kisebb lábakkal rendelkező nők számára.

A Sail 1 légierője, valamint az Arctic Pink már felajánlotta a különböző kiskereskedőket, ezért ügyeljen arra, hogy gyorsan felkészítse a párját a Footasylum -on, mielőtt lerepülnének a polcokról!

Képek a Titolo, valamint a Footasylum jóvoltából.

Van néhány fantasztikus hír? Küldjön e -mailt közvetlenül a Newsbox@thesolesuplier.co.uk e -mail címre, hogy megjelenjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *