10 A Farfetch

exkluzív Balenciga kollekcióból származó 10 nem kétséges darab, a Balenciaga a világ egyik legforróbb márkájának egyik legforróbb márkája. Több mint egy évszázaddal ezelőtt elismerten a luxus divatház hibátlanul megolvasztja a divatot és az utcai ruházatot, és most egy exkluzív kollekciót mutattak be a londoni székhelyű Farfetch divatpiacon!

A túlméretezett dzsekiktől az aranyos állati pólókig szó szerint van valami ebben a szezonális tartományban. Nézze meg az alábbi legfontosabb ajánlásainkat, vagy vessen egy pillantást a Farfetch teljes Balenciaga -sorozatára! Legyen gyors, mivel a darabok már elkezdenek eladni!

Balenciaga graffiti farmer dzseki | kizárólag a FarFetch -en elérhető

Kizárólag a Farfetch számára készült, a Balenciaga Graffiti farmerkabátot egy világoskék pamut farmerből készítik, amelyet olyan szavak díszítettek, amelyek a márka kilátásait desztillálják. Klasszikus gallérral, logóval gravírozott, idős fémgombokkal látható az elülső oldalon, a szárny és a gombbal mellkas zsebek, a gombos mandzsetták, a kontrasztos felső varrás, az oldalsó hasított zsebek és a túlméretezett illesztés, ez a darab tartós.

Balenciaga Speed ​​Sock cipők piros | kizárólag a FarFetch -en elérhető

Red, forró kiegészítés a ruhásszekrényhez ebben a szezonban, a Balenciaga Speed ​​Sock Snoakers Red Mimic Mozgással mozog egy szögletes sziluetttel. A felső rész egy műszaki kötésből áll, amelyet kizárólag a Balenciaga fejlesztett ki, statikus szerkezeti tulajdonsággal. A talp ultra-rugalmas, öntött gumiból készül, ergonómiai és könnyű “nincs memória”; Technológia az ideális mindennapi viselethez.

Balenciaga Zip-Up logo dzseki | kizárólag a FarFetch -en elérhető

A Balenciaga Zip-Up Logo kabátot egy korábban nem láthatatlan színben mutatva be egy könnyű, könny-rezisztens műszaki ripstop szövetből, amelyet az elemek túlélésére terveztek. Ez egy piros panel, kontrasztos logóval nyomtatott nyomtatással, egy felállt gallérral, rugalmas mandzsettával és egy húzószalaggal, ez a darab tökéletesen illeszkedik a nagy márkaépítési trendbe. A -nak vásárolni kell.

A Balenciaga Track Sneakers Purple | kizárólag a FarFetch -en elérhető

A Balenciaga Track Sneakers Purple hibátlanul olvadó divatja és funkciója visszatért egy exkluzív színnel, amelyben lila, blues, feketék és fehérek kopott hatásúak vannak. A többszörös kivágott rétegek párnázott hálópaneleket tesznek ki, amelyeket egy öntött gumi talpra rögzítenek, kerek lábujjjal. Egy 82 elemű felső, 9 elemű talp, bicolour cipőfűző, dombornyomott logókkal a nyelven és az oldalán található, ez sokkal több, mint az átlagos cipő.

Balenciaga elefánt zip-up kapucnis | kizárólag a FarFetch -en elérhető

Az inspiráló állatok tudatosításával a Balenciaga elefánt zip-up kapucnis pulóverét a veszélyeztetett ázsiai elefántokkal nyomtatják. A 100% pamut, a túlméretezett illeszkedés és a mosott fekete színezés divatos megjelenést kölcsönöz ennek a darabnak. A kapucnis pulóver elülső cipzárral rögzítve, leesett vállakkal, két elülső zsebével, szorongott hatással, bordázott szegélygel és mandzsettával rendelkezik a kényelmes, mindennapi kopás érdekében.

Balenciaga gyors zokni cipők kék | kizárólag a FarFetch -en elérhető

A neves csipkés cipőjükre épülve a Balenciaga Speed ​​Sock Sneakers Blue a felső részén egy rugalmas, kötött anyagból készül, és egy ultra-rugalmas, öntött gumiból készült talp tetején ül, ergonómiai és könnyű “nincs memória”; technológia. A bordázott boka mandzsettával, az oldalra nyomtatott fekete logóval és a méhsejt részleteivel ellátott, rágcsált gumival, ez a cipő könnyű, mégis feltűnő esztétikát ad.

Balenciaga Laddered Logo Turtleneck | kizárólag a FarFetch -en elérhető

Az idő próbájához készült, a Balenciaga Laddered Logo Turtleneck egy Jacquard Cobalt teljes létrájú logómintával van kötve. A bordázott gallérral, valamint a nyers szélű bordázott szegélyekkel és mandzsettákkal ezt a darabot túlméretezett illesztéssel fejlesztették ki, leesett vállakkal. Valódi kapocs minden szekrény számára.

A Balenciaga Track Sneakers Red | kizárólag a FarFetch -en elérhető

A megjelenése óta a Balenciaga Track Sneakers Red elérte a Cult Sneakerheads kultusz státusát, és ez az új színvonal pontosan megmutatja, miért. Új, kopott, szüreti hatású szürkék, vörös és fehérek elrendezésébe érkezve többszörös kivágott rétegek párnázott hálópaneleket tesznek ki, amelyeket egy öntött gumi talpra rögzítenek, kerek lábujjjal. “Vágány”; A sarokhoz dombornyomott, hímzett cipőméret, és mindkét végén húzza a füleket.

Balenciaga orrszarvú póló | kizárólag a FarFetch -en elérhető

A kritikusan veszélyeztetett északi fehér orrszarvúval a mellkasra nyomtatva a Balenciaga orrszarvú póló a nagy emlősökre utal a túlméretezett és mosott fekete színű. A bordázott legénység nyakával, a vállakkal, a bajba jutott hatással és a hímzett logóval a hüvelybe. A kép mentén futó kis szöveg: “veszélyeztetett északi fehér orrszarvú 2018”; fehérben.

Balenciaga gyors zokni cipők fekete | kizárólag a FarFetch -en elérhető

Bármennyire lopakodó is, nem hibázhat a vadonatúj Balenciaga Speed ​​Sock Sneakers Black -rel. Kizárólag a Farfetch számára készültek, ezek a matt fekete cAz ismétlődő mozgást egy szögletes sziluettjével utánozza. A műszaki kötésből kialakított hab középtalp ergonómiai és könnyű illeszkedést biztosít, amelyet elegáns módon készítenek a méhsejt részleteivel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *