Először nézzen meg a Nike Dunk Low “Hyper Cobalt” -ra

Nem kétséges, hogy a cipőfej szerint a Dunk Low volt az év leghyukosabb sziluettje, és úgy tűnik Első pillantásunk a Nike Dunk Low “Hyper Cobalt” -ra. A 2017 -től az Air Jordan 1 “Royal” -hoz való feltűnő hasonlósággal lépjünk közel, és nézd meg a részleteket!

A sima prémium bőrből készült “Hyper Cobalt” egy lopakodó fekete alapon működik, miközben a vastag kék árnyalatok leereszkednek a lábujjhegyre és a bokára. Egy Nike Swoosh elegánsan lő az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken, míg ez a klasszikus nejlon nyelv az OG -megjelenéshez, amelyet mindannyian ismerünk és szeretünk.

Kép a RepGOD888 -on keresztül

Kép a RepGOD888 -on keresztül
Az alábbiakban a fókusz elhelyezésével egy ropogós, tiszta, fehér középtalp talál, amely tökéletes a mindennapi viselethez, és ezt egy kiegészítő gumi talp tetejével tölti fel, véglegesítve a formatervezést.

Várhatóan 2021 elején indítanak el, a Nike Dunk Low “Hyper Cobalt” határozott kötelező, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen szállítónál zárva tartsa, hogy a legjobb esélye legyen a zsarolásra. Tudassa velünk, mit gondol erről a közelgő színről, és amíg itt vagy, akkor is közel állhat a Supreme X Nike SB Dunk Low “Hyper Blue” -hez!

Kép a RepGOD888 -on keresztül

Kép a RepGOD888 -on keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *