A Sneakersnstuff X Adidas Ultra 4D “Tee Time” -et kétségkívül egy OG

befolyásolja, a “tee idő” volt az egyik legjobb OG Ultra -növekvő partnerség. Az SNS -vel együttműködve 2016 -ban felfedték az összes módszert, és tisztelegtek a fantasztikus golf sportnak. Most, öt év elteltével, a Power Duo újraegyesül, amikor ismét újra meglátogatja a neves cipőt a Sneakersnstuff X Adidas Ultra 4D “Tee Time” segítségével!

A “Green Teatime” folytatása, amely tavaly esett vissza, a vadonatúj “Tee Time” nagyon hasonlít az eredeti verzióhoz, azonban néhány módosítással itt és ott. A tiszta, fehér primeknit felső részével, pontos pontos mintával, mint a ’16 klasszikus, egy matt bőr ketrec az oldalsó és a medialis oldalsó paneleket a hozzáadott szerkezethez, valamint a támogatáshoz. A fekete sarok és a nyelv is éles kontrasztot kínál, és e róla beszélve, ez az új verzió nem működik az OG -ből származó nem megfelelő konzorcium lyukakkal, így mindent sokkal alulértékeltek.

Kép a Sneakersnstuff -on keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Kép a Sneakersnstuff -on keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Természetesen nem beszélhet erről az SNS 4D -ről anélkül, hogy megvitatná a Futurecraft 4D középtalpát az alsó részén. Teljesen fekete színű bevonva, több mint 20 000 privát rugósarok őrült kényelmet, párnázást, valamint minden lépéssel való reakciót kínálnak.

Rendkívül hamarosan, ügyeljen arra, hogy az egyetlen szolgáltatónál zárva tartsa, hogy a legfinomabb lehetősége legyen az SNS X Adidas Ultra 4D “Tee Time” rendõrtisztének! Értsük meg, ha úgy gondolja, hogy ezek sokkal jobbak, mint az OG, valamint az itt tartózkodás közben, akkor a következő Sean Wotherspoon X Adidas cipőre is bepillanthat!

Kép a Sneakersnstuff -on keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Kép a Sneakersnstuff -on keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *