Peep A Yeezy növekszik a 350 V2 “Desert Sage”

, az új évnél a sarkon, megérted, mit jelent ez – új Yeezy Colourways! Miután a múlt hónapban rövid pillantást kaptunk, most bepillantunk a közelgő Yeezy növekvő 350 V2 “Desert Sage” -re, és a legjobban megértjük, hogy ez egy zsaru!

A zöldes szürke primeknit felső részével az első dolog, amelyet észrevesz a “sivatagi zsályán”, valószínűleg a feltűnő narancssárga zokni és a talpbetét. A “True Forma” vibráció kiadásával ezt az erős árnyékot megpillanthatja a Fit Tound Stripe -vel, amely az oldalsó oldalsó panelen lő.

Kép a solebyJC -n keresztül
Egy pár további vastag kötélfesték mindent összekapcsol, és alul, a neves növekedésű középtalp visszatér a párnázott dicsőségében. Mindent lekerekítve, ezt egy gumi gumi csúszdával bélelték, véglegesítve a formatervezést.

Frissítő látni, hogy Kanye végül egyéves krém és bézs árnyalat után különféle palettákkal kísérletezik. Ha azt akarja, hogy a Yeezy növelje a 350 V2 “Desert Sage” -et a rotációban, akkor várhatóan csökkenni fog valamikor a következő év elején, tehát tartsa szemét a sokkal több kiadási információkért! Amíg itt vagy, vessen egy pillantást az állítólagos Yeezy növekvő 350 V2 “MoonRock” -ra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *