A Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo” a munkákban található

Kanye West Yeezy felállítása óriási mértékben növekedett az utóbbi években, mióta a márkával a három csíkkal összeálltak. Amellett, hogy a legfrissebb hírek az áhított “Oreo” visszatérésével kapcsolatban a Boost 350 V2 színes színnel, most az ellenkező kialakításra kerülünk: a Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo”.

A Mr. West híres Yeezy cipőinek odaadó gyűjtőinek a “Reverse Oreo” egy olyan pár, amelyet nem kérdőjelezünk, hogy néhány évvel ezelőtt az első pletykák óta hosszú ideje vártál. Szerencsére végül a kézben vannak képeink a párról.

Kép a YeezyInfluence -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

A Yeezy 350 V2 “fordított Oreo” az, amire számíthat; Az “Oreo” monokróm konfigurációja megfordult. A Primeknit-szőtt alap fehér, míg a “SPLY-350” márkanév az oldalán egy kontrasztos fekete csík tetején ül. Természetesen a ventilátor-kedvelő sziluett nem lenne teljes teljes hosszúságú Adidas Boost középtalp alatt, amely a láb alatt van, és azt a párnázást biztosítja, amelyet a mai piacon lévő más laza fitnesz-oktatóktól nem fog gyorsan felfedezni.

Az Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo” látszólag az év hátsó vége felé esik, ezért ügyeljen arra, hogy közvetlenül itt maradjon az egyetlen szállítónál, ha a legújabb Yeezy kiadási dátumok előtt szeretne maradni. A kapcsolódó hírekben vessünk mélyreható pillantást a Yeezy Boost 350 V2 “Onyx” -ra.

Kép a YeezyInfluence -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *