A Nike Air Max 200 ‘White’ a 2019 -es

egyik legjobb új sziluettje, amely tele volt az új sziluettekkel, ám ezt mindenképpen érdemes kiemelni a Nike Air Max 200 „White”. Az Air Max 180 spirituális utódja, amely 1992 -ben debütált, ez a teljesen futurisztikus sziluett még mindig megőrzi néhány vintage aspektust a múltból, valamint ez az, ami annyira különleges.

Az ultra tiszta, nem varrott felső részével, amelyet rendkívül egyértelműen befolyásolnak az Air Max 270 React, a „fehér” fehér és fekete kombinációban van festve, amely néhány cipőfejet vezetett a „panda” becenevelésére. A lélegző, illeszkedő alapra építve, a velúr, valamint a bőr overlays az ultra prémium megjelenéshez és az érzéshez is működik.

A lefelé történő áttelepítés során felfedez egy levegőbefelt középtalpot, amelyet közvetlenül a korábban említett AM180 -ból vesznek fel, bizonyítva, hogy a hagyományos és a kortárs stílus ideális harmóniában is összejöhet. Hogy mindent lekerekítsünk, egy vadonatúj “Air200”; A logót dombornyomották a sarokra, befejezve a megjelenést.

Keresi a következő zsaruját? Ezután szerezze be a Nike Air Max 200 „fehér” -t a Foot Locker UK -nál, amíg a méreted még mindig raktáron van! A szükséges cipő, amelyet nem szabad kihagyni, azt is rengeteg más színben is kínálják!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *