Jobb áttekintés a Nike React Runner középső WR ISPA ‘Triple Black’

számára, amely megfelel a Nike hevesen várt React Aspect 87 -es és a React Aspect 55 kiadásának, egy vadonatúj sziluettet mutatott be, amelyet a React Runner Mid Mids -nek neveztek. A WR ISPA, valamint most jobban megnézzük a ‘Triple Black’ színút.

Az első júliusban kiszivárogtatva a ‘Triple Black’ kötél stílusú csipkékkel rendelkezik, a kötő rendszer felett, valamint a hevederek mindkét oldalán. A meggyilkolt árnyalatban színes, finom fehér és narancssárga ékezetes funkciók egészen a kontraszthoz, valamint az eltúlzott márkanév az egész felső részét díszíti, egy nyomtatott swoosh -tal, amely az oldalsó oldalra ütközik, amelynek egy kisebb swoosh közvetlenül a tetején található. Mindent lekerekítve, ez a cipő egy feketét, a React Aspect egyetlen rendszerének tetején ül, hogy extra kényelem és simább lépés legyen.

Állítsa be a szabadon bocsátást két másik színnel, értsük meg, mit hiszünk a Nike React Runner Mid WR ISPA ‘Triple Black’ -ről az alábbi megjegyzés szakaszban! A kapcsolódó hírekben nézzen meg egy lábát a Nike Air Fear -tól 1!

Ha úgy gondolja, hogy valamilyen vadonatúj Nike Heat -t megcáfol, akkor feltétlenül vizsgálja meg a legfrissebb itt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *