Az Off-White X Liverpool FC kollabora a művekben?

Úgy tűnik, hogy a Louis Vuitton férfi ruházat és az Off-White alapító, Virgil Abloh művészeti igazgatója a közelmúltban valamivel felkeltette, miután elindult az Instagram-történetére, és arra utalt, hogy egy esetleges kollabda nem más, mint a Liverpool FC-vel.

– Azt mondta. Nem is gondoltam rá. A Liverpool FC, tegyük át az asztalot együtt. ” Virgil Abloh szavai a történetében egy rajongóra reagálva. A válasz akkor érkezett, amikor Abloh megosztotta egy fotót egy új Louis Vuitton Polo -ról a márka 21/22 téli szezon kollekciójából, és egy rajongó egyszerűen válaszolt a “Liverpool Next Home ing” -re.

Míg a Virgil Abloh által kifejlesztett Reds Kit gondolata vonzónak tűnik, a Nike csak a közelmúltban mutatta be a 2021/2022 otthoni készletet, ami azt jelenti, hogy körülbelül egy év lesz, amíg a következő lesz. Mindig van esély arra, hogy egy távoli vagy egy harmadik vagy negyedik kiadáskészlet sokkal inkább ésszerű lehetőséget jelenthet.

A labdarúgó-világ nem új dolog Virgil számára, mivel korábban eldobta az Off-White X Nike labdarúgó kollekciót, hogy megünnepelje a 2018-as FIFA világkupát, ezért várjuk, hogy megnézhessük, mit tud előállni. Egyéb hírek szerint emelje fel a megjelenését ezzel a Sony PlayStation 5 X Balenciaga Collab -vel.

Képek a Liverpool FC X Wikimedia -n keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *