Engedje el emlékeztetőt: Ne hagyja ki az Air Jordan 1 High OG “University Blue” -et!

Késések, késések és még sokkal több késés után végre itt van a hevesen várt Air Jordan 1 High OG “University Blue”. Az év sok hiped kiadásának egyike, holnap március 6 -án 8 -kor esik le!

Michael Jordan alma mater, az Észak -Karolinai Egyetem alapján az “Egyetemi Kék” az intézmény aláírási színpalettájában festett kék -fehér. A prémium gabona bőrbázison dolgozva, a Supple Suede panelek eljutnak a boka, a sarok és a lábujjakhoz. A Nike Swoosh az oldalirányú és a medialis oldalsó paneleken lő, míg az aláírási szárnyas kosárlabda emblémát büszkén bélyegzik a galléron.

Int’l szállítás

Többet látni

Int’l szállítás

Többet látni

Az alábbiakban egy ropogós levegő középtalpát talál, amely olyan kényelmes, amennyire csak kap, és az egész lekerekítésével egy kiegészítő gumi talp, amely tökéletesen az Air Jordan 1 körét végzi, véglegesítve a formatervezést.

Holnap, március 6 -án, 8 -kor érkezve a Nike UK -nál, a Nike Jordan 1 High OG “Egyetemi Blue” -et nem szabad kihagyni, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen szolgáltatónál zárva tartsa, hogy a legjobb esélye legyen! Mondja meg nekünk, ha ezekre megy, és amíg itt vagy, akkor a lábát is megnézheti az Air Jordan 1 High OG “Light Fusion Red” -re!

Int’l szállítás

Többet látni

Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *