Az Adidas -ügyletet a “Blue Bird” borítóval most kínálják, és már eladják!

A múlt hónapban a “fekete” megjelenés betartásával a három csík most felszabadította a vadonatúj Adidas -üzletet a “Blue Bird” borítóval! Kényelmes, mosható, és újrafelhasználható, ez egy kockázatmentes és divatos módszer a koronavírus terjedésének megakadályozására, valamint a legjobban az Adidas UK-ból származik!

Az ADIDAS aláírási primegreen anyagából készül, amelyet 40% -ban újrahasznosított tartalomból készítenek, a “Blue Bird” egyetlen panelt tartalmaz, két rugalmas hevederrel, amelyek szépen a fülének hátulja körül tekercselnek. Egy erős kék árnyalatú festett, amely hasonló a neves cipődobozukhoz, egy fehér trefoil logó díszíti az elejét, és kitölti az egyszerű, mégis feltűnő kialakítást.

Int’l szállítás

Vásárolj most

Minden vásárolt maszkért 2 £ 2 minden csomagból megy a gyermekek világszerte coronavírus reakcióalapjának megmentésére, így segíti a fiatalokat szerte a világon, és támogatja a segítséget, valamint támogatja az igényeket ebben a kihívást jelentő időben.

Most kapható, szerezze be az Adidas -ügyletet az Adidas “Blue Bird” borítójával, a BEST BEST -től, amíg még ülnek! Értsük meg, ha megcsinálták, valamint a kapcsolódó híreket, Kanye West csak igazolta, hogy a Yeezy Foam Runner leesik ebben a hónapban!

Int’l szállítás

Vásárolj most

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *