A CLOT X SACAI X NIKE LDWAFFLE hamarosan megjelenik

Senkinek a gondolatában nincs kérdés, hogy 2021 abszolút őrült év lesz a Sacai X Nike számára. A Fragment Design, Jean Paul Gaultier, valamint a Kaws csővezetékkel rendelkező munkákkal Chitose Abe most Edison Chen -t adja hozzá a közelgő clot x sacai x nike ldwaffle -val keresett partnerkapcsolatok arzenáljához – valamint bármi is, amit megértünk. eddig!

Néhány nappal a “Halál csókja” visszatérése után kiszivárogtatva a STECT HOGYAN A magas meleg hibrid nem olyan, mint amit korábban láttunk. Tiszta bézs “nettó” ripstop felső, “mélyvörös”, “zöldbab”, valamint “narancssárga blézer” akcentussal szolgálja a módszerüket, hogy megmutassák a kínai utcai ruházat márka aláírási színpalettáját. A vajas velúr a lábujj és a sarok körül csomagol, miközben a bőr a sarokba ütközik, hogy további extravagáns megjelenést és érzést érjen el.

Természetesen ez nem lenne cipő a japán stílusú ikonból anélkül, hogy dédelgetett dekonstruált szempontjai megváltoztatták a játékot, mivel 2019. A kettős Nike Swooshes -től az oldalsó és a medialis oldalsó panelek a kettős halmozott gofri középtalp alsó részén. , még a kötési rendszer is kétszer olyan szép. Mindent lekerekítve, a márkanévű vázlatot finoman nyomtatják a hátsó rész körül, véglegesítve a formatervezést.

A pletykák, hogy valamikor ősszel esnek le, győződjön meg arról, hogy az egyetlen szolgáltatónál zárva tartja, hogy sokkal több hír legyen a clot x sacai x nike ldwaffle “net” -re, ahogy fejlődik! Értsük meg, hogy mi hisz ebből a keresett együttműködésben, valamint itt, miközben itt vagy, jobban megnézheti a Sacai X Nike Vaporwaffle “Sail Gum” -ot is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *