Az A-Cold-Fal* X Nike Air Force 1 Low hamarosan megjelenik

A tavalyi A CHILLY WALL X NIKE Air Force 1 gyorsan a Szent Grál lett. A tiszta vonalakkal, valamint a dekonstruált esztétikával, amely manapság népszerű, a Power Duo most még egy újabb együttműködéssel kívánja megismételni ezt a nyertes képletet.

Az ikonikus Nike Air Force 1 alacsony sziluettre épülve az A-Cold-Fal* X Nike Air Force 1 alacsony szintje két színben csökken, beleértve a „fekete” és a „fehér”. A texturált felsőrészekkel és az ACW márkanévvel díszített kitett címkékkel, valamint a műszaki szóbeszédekkel, ezek a cipők dekonstrukciót vesznek a következő szintre.

Az októberben a Kiválasztókban a Kiválasztókban való kiadásakor ügyeljen arra, hogy az egyetlen beszállítónál zárva tartsa, hogy további híreket fejlesszen ki! Mit hiszel az A-hidegfalban* x Nike Air Force 1 alacsony? hozzáadja őket a kollekciójához? Értsük meg, hogy mit hiszel az alábbi megjegyzésekben.

Van néhány fantasztikus hír? Küldjön e -mailt közvetlenül a Newsbox@thesolesuplier.co.uk e -mail címre, hogy megjelenjen.

Képek a py_rates -en keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *