Chenille díszíti a Pharrell Williams x Adidas nmd hu “krémet”

“Triple Black” és a “Triple White” színpályákkal, amelyek hamarosan elindulnak “Krém”, ez ellentétben minden olyan emberi fajtól, amelyet már látottunk. Először egészen augusztusban megtekintették, amikor a gördeszka P maga egy párot hajlított az Instagram -on, ez teljesen átdolgozza a normál képletet, és őszintén szólva, valóban érezzük őket.

Egy speciális bordázott primeknit felsőrész, amelyet még soha nem láttak, sokoldalú krém színű festett, amely abszolút bármilyen illeszkedéssel fog működni. A fekete kötélfestékek mindent összekapcsolnak, míg az élénkkék Eva dugó az oldalsó oldal mentén visszahúzódik az OG NMD napjaiba.

Kép Yankeekicks segítségével

Kép Yankeekicks segítségével

Kép Yankeekicks segítségével
Természetesen nem beszélhet erről az NMD HU -ról anélkül, hogy megemlítené azokat a koreai karaktereket, amelyek az “Emberi faj” -ot olvashatják. Ezeket a Chenille -ben készítik el a luxus megjelenés és érzés érdekében, és mindent lekerekítve egy pasztell rózsaszín bőr sarokjelző, amely újabb színes elemet ad hozzá a formatervezéshez.

Nem vagyunk biztosak benne, hogy a Pharrell Williams X Adidas NMD Hu “Cream” elindul -e, de imádkozunk, hogy hamarosan legyen. Mondja meg nekünk, mit gondol erről a közelgő színről, és amíg itt vagy, így változtatta meg az Adidas Ultra fejlesztése a cipők játékát!

Kép Yankeekicks segítségével

Kép Yankeekicks segítségével

Kép Yankeekicks segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *