Adjon hozzá néhány klasszikus stílust a felszerelésedhez ezekkel a friss Nike pulóverekkel

, aki nem szereti a jó pulóvert? Ők a szekrényeink gerince, és egész évben ellátják ezeket az létfontosságú rétegeket. Tehát ha valamilyen minőségi pulóverbe kíván befektetni, akkor miért ne válasszon egy klasszikusot ezekkel a Nike Sportswear Classic FleeCe Crew pulóverekkel!

A 100% -os nehézsúlyú pamutépítéssel érkezve ezek az izzadás egyidejűleg kényelmes és elegáns, köszönhetően a szálcsiszolt visszacsatolásnak. Ezen kívül a szokásos illesztéshez és az egyszerű érzéshez épül.

Kép az egyetlen szállító segítségével
Int’l szállítás

Vásárolj most

Tervezési szempontból a Nike a dolgok alapvető színű, és a klasszikus Nike Swoosh logót tonálisan hímzett a mellkason. A magasabb bordázott, mind a mandzsettán, mind a szegélyen elősegíti a hőt, hogy ezt az optimális legyen a hűvösebb hónapok bármelyikében.

Kép az egyetlen eladó segítségével
Int’l szállítás

Vásárolj most

Ez az izzadság három különálló színben érkezik: “Sandalwood/Khaki”, “Thunder Blue/Midnight Navy” és “Saturn Gold/Lemon Drop”. Minden hang tiszta és prémium megjelenést biztosít, amely garantáltan a megfelelő szintre juttatja.

Nem láthatjuk, hogy ezek a Nike pulóverek sokáig ragaszkodnak, ezért ügyeljen arra, hogy a lehető leghamarabb zsaroljon! Más hírekben a Puma Mirage Sport “Black” az egyik legjobb cipő, amelyet 100 font alatt kaphat!

Kép az egyetlen szállító segítségével
Int’l szállítás

Vásárolj most

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *