A Nike Women’s Air VaporMax Plus dinamikus rózsaszínű és fekete

A Air VaporMax Plus 2018 -ban két új dinamikus színű nőkkel, hiper ibolya és trópusi naplemente mellett.

A harmadik hozzáadásával a kollekcióhoz a Nike nemrég debütált a nyilatkozat cipő fényes rózsaszín és fekete átadására.

Miután bepillantott a közelgő kiadásra, ez a VaporMax Plus Creation nem csalódást nem okoz a nyárra alkalmas látványos tonális árnyalatokkal.

A rózsaszíntől az elpirulásig, a Naplemente Orange -ig terjedő Nike futurisztikus légtervezéssel arra késztett minket, hogy koktélokat kortyoljunk a napfényben.

A VaporMax aláírással, a „virtuális gép” töltött gumi futófelületével felszerelve, ez a cipő gravitációs képességekkel rendelkezik, amelyek minden lépésben párnáznak.

Tisztelettel adva a Nike ’98 Air Max Plus Heritage -jét, a trendi szintetikus átfedésekbe öltözött női légikós vapormax retro és hihetetlenül modern.

Kiválóan alkalmas párosításra a 90 -es évek ihlette fekete farmernel, a Air Vapormax Plus rózsaszín és fekete színű garantáltan a legmerészebb kiegészítővé válik.

Noha ezeknek a rúgásoknak még nem rendelkeznek hivatalos megjelenési dátummal, a pletykák szerint a Nike fekete és rózsaszín stílusa később érkezik meg a hónap későbbi szakaszában.

Ha kétségbeesetten adja hozzá ezt az egyedülálló Air VaporMax Plus színút a kollekcióhoz, akkor ügyeljen arra, hogy az egyetlen nőkkel együtt maradjon a VIP frissítésekhez az indítás előtt.

Van néhány nagyszerű hír? Küldjön e -mailt közvetlenül a Newsbox@thesolesuplier.co.uk e -mail címre, hogy megjelenjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *