Hivatalos pillantás a Nike Dunk Low SP “furnér”

A Nike Dunk Low SP „furnér” a régi iskolai dunk színvonalak áramlásában, hogy újra kiadja a Swoosh márkát, hivatalos hivatalos A képek csak a tömegeknek fedték fel, így ezek még melegebbnek tűnnek, mint korábban!

A tónusú, zöld, barna és a lila színes színű színű, a pár kiabálva prémium hangulatot kiabálva az elejétől a felszínre, és nem kérdés, hogy pontosan felajánlja, hogy a Dunk milyen kiemelkedő volt ebben az évben.

Kép Nike segítségével

Kép Nike segítségével
A luxus velúrból, a felső részén, a dunk paneles stílusa ugyanolyan jelen van, mint valaha, a tiszta színű, valóban a sziluett pop -t készíti. A Nike aláírási Swoosh logója gyorsan fut a cipők oldalsó és medialis oldalán, míg a nyelvtáblákon extra márkanév van jelen.

A lábak alatt egy fehér gumi középtalp elrejt egy teljes hosszúságú Nike légrendszert az optimális kényelem érdekében, bármilyen időpontban, egy lila talp, amely kiegészíti a színeket a felső felső részén.

Kép Nike segítségével

Kép Nike segítségével
Ha tetszik a Nike Dunk Low SP „furnér”, amennyire mi vagyunk, akkor a nagyszerű hír az, hogy a pár beállítja a választott kereskedők világszerte november 10 -én. Ha rendőrre törekszik, győződjön meg arról, hogy az összes aktuális frissítéshez ideális ideális zárva tartja, és miközben itt van „Strawberry Limonádé”!

Kép Nike segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *