A Nike Dunk Low “Next Nature” a fenntarthatóságra

összpontosít, mint a nulla szén -dioxid -kibocsátás és a nulla hulladék felé vezető útjuk részeként, úgy tűnik, hogy a Nike a Nike Dunk Low “Next Nature” -et mutatja be. A Beaverton márka nulla kezdeményezésre való áthelyezésével való megjelenésével ez a közelgő színvonal nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, valamint a légkör egészére.

Először a nyár elején kiszivárogtatva a “Next Nature” egy környezetbarát épületből készül, amely legalább 20% -ban újrahasznosított anyaggal büszkélkedhet. A ropogós, fehér alap egy steppelt ütéssel rendelkezik, amely elegáns megjelenést biztosít a dunknak, és ezt erős kék panelek fedik le, amelyek a boka körül, a kötő rendszer körül, valamint a lábujjmosó körül vannak.

Egy lopakodó fekete swoosh átcsúszik az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken, ahol szintén két anyagcímkét fedez fel. Mindent lekerekítve, a gyönyörű fehér középtalp alatti lábát gumi gumi talp béleli, minden lépéssel rugalmas tapadást biztosítva, véglegesítve a formatervezést.

A pletykák, hogy bemutatják a dunk magasot, a Nike Dunk alacsony áthelyezés a nulla “Next Nature” -be kerül kiadásra valamikor, ez év novemberében. Értsük meg, ha hozzáad egy párot a gyűjteményéhez az őszi szezonban, és itt vagy itt, akkor megnézheti a Sneaker fenntarthatóságának meghatározására vonatkozó darabunkat 2021 -ben is!

Kép a kiszivárogtatott.
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *