Az Adidas Ultra javítja az 1.0 “Burgundy” 2015 -től való visszatérést

a “” múlt hónapban való visszatérését követően, a legendás Adidas Ultra javító 1.0 “Burgundy” 2015 -es visszatéréshez is visszatér a visszatéréshez! Sok cipőfejnek tekintve az egyik legjobb UB színvonalnak, amelyet valaha készítettek, itt van minden, amit eddig tudunk!

A gazdag piros árnyalatba mártva, a “Burgundy” könnyű és lélegző primeknit felső részével büszkélkedhet, kiegészítő ketrectel az oldalsó panelek mentén, hogy a további támogatást és a stabilitást a hozzáadott támogatás és a stabilitás érdekében. A sarok felé egy matt fekete sarokpohár mindent együtt tart, fémes “Ultra Boost” márkanévvel kiegészítve.

Kép Adidas segítségével

Kép Adidas segítségével
Az alábbiakban lefelé mozogva a kritikusok által elismert Adidas javítja a középtalpat, amely továbbra is fél évtizeddel később vezet a töltéshez, és mindent megkerülve, egy őrülten morcos kontinentális gumi talp alatt ül, és véglegesíti az valóban híres formatervezést.

Noha nem sok más ismert az Adidas Ultra javításáról az 1,0 “Burgundy” újbóli kiadásról ebben a pillanatban, tudjuk, hogy a jövő hónapban elindul. Tudassa velünk, ha ezeket hozzáadja a személyes kollekciójához, és amíg itt vagy, akkor a Pharrell X Parley X Adidas Ultra javíthatja a “Fekete Future” -et!

Kép Adidas segítségével

Kép Adidas segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *