Szállj közel a Travis Scott X Fragment Style X Air Jordan 1 High

La Flame teljes Sicko módba fog menni ránk, miközben közel állunk, és személyesek is a Travis Scott X Fragment Style X Air Jordan 1 magas. A múlt hónapban az első ugrattak, amikor az amerikai rapper -t a vadonban ringatták, a Sneaker Insider @ZSeakerHeadz most rengeteg tiszta lövést kell megosztani, és kijelenti, hogy a hyped túlmutató, valódi alulbecsülés.

Hiroshi Fujiwara Fragment Style X Air Jordan 1 egyértelműen befolyásolja a 2014. évi Travis -kezelőelést, a partnerséget pontosan ugyanolyan kék, valamint a fehér szín kombinációja, valamint a fekete vázlat egészében festi. A prémium gabona bőrből készült, az aláírása hátrafelé Swoosh az oldalsó oldalsó panelen lő, és bólint a 2019 -es Travis Scott X Air Jordan 1 magas “Mocha” -hoz.

A legendás szárnyas kosárlabda -emblémát az Air Jordan 1 bokájára bontják, míg a fragment stílusú márkanév, valamint a Cactus Jack logó funkciója a jobb oldalon, valamint a bal nyelvek.

Kép a zsneakerheadz -en keresztül

Kép a zsneakerheadz -en keresztül

Kép a zsneakerheadz -en keresztül
Ha a hátra összpontosítja, felfedezheti a Fragment Dupla villám logóját, valamint a Cactus Jack Smiley -t is. Mindez egy ropogós, fehér Nike Air középtalp tetején fekszik, amely olyan kényelmes, amennyire csak kap. Miközben csak a fekete -fekete -e, és egy napnak is nevezhetik volna, tényleg hasonló fehér árnyalatban festették egy vintage hangulatot, amelyet határozottan értékelhetünk.

Várhatóan csökkenni fog valamikor ősszel, ha a Travis Scott X Fragment Style X Air Jordan 1 High úgy kezeli, hogy felfedezze annak módszerét egy nyilvános kiadásra A zsaru legfinomabb lehetősége érdekében! Értsük meg, mit hiszünk erről a háromirányú együttműködésről, valamint itt, amíg itt vagy, a Travis Scott X Air Jordan 6 “Brit Khaki” -ra is a legfinomabb pillantást vethet!

Kép a zsneakerheadz -en keresztül

Kép a zsneakerheadz -en keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *