Az Adidas Y-3 X James Harden cipőgyűjtemény

teljes áttekintése nagyon rövid pillantást kapott az Adidas Y-3 X James Harden Sneaker kollekcióra, februárban az Adidas All-Star Weekend rendezvényén a 747 Warehouse-ban Szent, és most teljes mértékben megnézzük a nagyon áhított kollabát.

A legendás japán divattervező, Yohji Yamamoto szemével tervezték, és minden cipőt elkészítenek, hogy elfogják Harden játékstílusát. Az első két modell, az Adidas Y-3 BYW BALL, két különböző színbe érkezik, és egy hüvelyszerű középtalpot tartalmaz, amely a Boost Technology-ból származik. A Yamamoto Tangutsu és Bashyo cipője szintén megjelenik, botán virággrafikát mutatnak az egészben -egy olyan virágot, amelyet gyakran használnak az Ikebana -ban, a japán virágkötési művészetben, és a tiszteletet, a tiszteletet, a jó szerencsét, a bátorságot és a nemességet szimbolizálják.

Az Y-3 üzletekben és az online április 13-án esve, tudassa velünk, mit gondol az Adidas Y-3 X James Harden cipőgyűjteményről az alábbi megjegyzés szakaszban. A kapcsolódó hírekben feltétlenül nézd meg a vadonatúj Pharrell Williams X Adidas Originals Crazy Byw Colourways -t.

Van néhány nagyszerű hír? Küldjön e -mailt közvetlenül a Newsbox@thesolesuplier.co.uk e -mail címre, hogy megjelenjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *