Először nézd meg a Nice Kicks X Adidas Ultra 4D

-ot, úgy tűnik, hogy a Nice Kicks X Adidas Ultra 4D úton van, és most már az első megjelenésünket is megtesszük! A San Francisco-i székhelyű lábbeli áruháza az Ultra Boost partnerségének tavalyi kiadásának megfelelően újraegyesült a három csíkkal a legelső futurecraft 4D cipőhöz, valamint az eredmények valóban lélegzetelállító.

Ha befolyásolja az SF-ben a nap folyamán rendkívül kiemelkedő szerepet, ez a titokzatos Ultra 4D a Nice Kicks X Adidas NMD R1 spirituális folytatásaként működik, amelyet 2016-ban először adtak ki. A teljes primeknit felső felsõ, szerepel. Pszichedelikus fekete, valamint fehér mintázatban készül, matt középső lábú ketrecben, amely az oldalsó és a medialis oldalsó paneleket a hozzáadott támogatáshoz és a szerkezethez.

Az alábbiakban felfedezheti az ikonikus 4D középtalpot, amelyet egy lopakodó teljesen fekete színsémába festettek. A Digital Light Synthesis nevű fejlett, feldolgozott feldolgozással készített Adidas egy szén -dioxidnak nevezett vállalkozással összeállt, hogy a Bonyolult rácsszerkezetet a fényből állítsa elő, ami párnázási tapasztalatokat eredményez, amelyek riválisanak riválisa. Noha nem látjuk itt, pozitívak vagyunk abban, hogy az NK aláírási beszédbuborék témája valahol a cipő körül van, és a formatervezést lekerekíti.

Nagyon sok mást nem értenek a trippy szép rúgásokról x Adidas Ultra 4D ebben a pillanatban, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen beszállítónál zárva tartsa, hogy további híreket fejlesszen ki! Értsük meg, mit hiszünk erről a közelgő együttműködésről, valamint a kapcsolódó hírekben, az Adidas Ultra 4D “Miami Hurricanes” hamarosan megjelenik!

Kép JJ -n keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *