A Parley X Adidas Ultra Tpring DNS -t már elérhető!

Nos, ez az. Öt éves várakozás után a Parley X Adidas Ultra javító DNS -je végül nem egy, hanem két színvonalba érkezett. Noha néhány nagyon finom tervezési változást kaptak az út mentén, még mindig ugyanaz a cipő a magjában, és ideális az Adidas UK -tól.

A “Core White” és a “Core Black” ízekben festett mindkét modell egy zökkenőmentes Primeknit felső részben található, amelyet a strandokból és a part menti közösségekből származó műanyagból fonott fonalból készítenek. A “kék szellem” sorok sorozata fut a cipőn, csakúgy, mint az OG, ami egy nagyon illeszkedő hullám ihletésű esztétikát eredményez.

Int’l szállítás

Vásárolj most

Int’l szállítás

Vásárolj most

Az alábbiakban egy őrülten kényelmes Adidas javítja a középtalpat, és az összes lekerekítéséhez a három csíkos márkaépítés nagyon finoman hímzett az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken, véglegesítve a formatervezést.

Most már elérhető, a Parley X Adidas Ultra javító DNS -t nem szabad kihagyni, tehát tartsa be a párját, amíg még ülnek! A június 26-án és június 30-án vásárolt korlátozott kiadású cipő minden párjához az Adidas 30 eurót adományoz a Parley takarítási műveleteinek támogatására a strandokon és a szigeteken világszerte. Amíg itt vagy, előfordulhat, hogy megnézheti a Parley X Adidas Ultra javítását a 4D “Black” -re!

Int’l szállítás

Vásárolj most

Int’l szállítás

Vásárolj most

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *