Itt van, amikor meg tudja csapni az Air Jordan 4 “White Oreo” -ot

Senkinek nem kétséges, hogy az Air Jordan 4 “White Oreo” lesz a szezon egyik legszebb AJ4 -je. A Jordan márka 2021 -es retro kollekciójának része, amelyet a múlt hónapban hivatalosan mutattak be, ez a tiszta vágott szín tiszteletben tartja a 2016 -os legendás “White Cement” -et, néhány finom csípéssel itt -ott. Ha ezek kötelesek az Ön számára, akkor most már megerősített kiadási dátumunk van!

A “hármas fehér” színpalettával a “White Oreo” szó szerint olyan tiszta, amennyit csak kap. A prémium bőrruhák az egész felső részét, míg a gumi “tech szürke” elemek kontrasztot adnak az egyébként monoton sziluetthez. Ez a motívum egészen a Nike Air középtalpig terjed, amely kényelmet nyújt és párnáz, mint semmi más.

Kép Nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Kép Nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

A “Fire Red” akcentusok beállították a nyelvet, és az Air Jordan 4 lekerekítése egy túlméretezett sarok fül, amely a Signature Jumpman logóval kiegészítve, véglegesítve a formatervezést.

Most a minden fontos kiadási dátumért. Korábban május 29 -én esett le, a Nike Air Jordan 4 “Tech Grey” most június 19 -én indul a gyerekek méretei mellett. Tudassa velünk, ha hozzáadja ezt a párot a személyes rotációjához ebben a szezonban, és amíg itt vagy, előfordulhat, hogy első pillantást vethet az Union La X Air Jordan 4 “30. évfordulója” -ra!

Kép Nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Kép Nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *