A múlt héten a White X Air Jordan 4 ‘Black Cement’

Off-White X Air Jordan 4-es pillantásakor Virgil Abloh egy csomó, még nem kiadott fehéres X Nike cipőt mutatott be az MCA Chicago-i beszédkiállítási alakja során, és az ANTAR-n belül Kiválasztás, minden cipőfejnek és kedvtelésből tartott kutyájuknak a szemét a White X Air Jordan 4 ‘Fekete Cement’! Vitathatatlanul az egyik leghíresebb Jumpman sziluett az AJ1 után, felháborító, ha a Louis Vuitton művészeti igazgatója felveszi a modellt, és itt van egy közelebbi pillantás!

Képek a @Soledebrief jóvoltából, a „fekete cement” nagyon egyértelműen modellezhető az Air Jordan 4 „tenyésztése” után. Lopakodó fekete alapon festett, sötétszürke velúr jellemzői a sárvédőkre, míg az átlátszó elemek képezik a kötő rendszert és a sarokjelzőt. Egy krémes középtalp ül az alábbiakban, feltűnő piros akcentussal, amely a cipőt kontraszt pop -nal ellátja. Hogy mindent lekerekítsünk, a híres “levegő”; A márkaépítés ismertté teszi jelenlétét is, befejezve a megjelenést.

Noha biztonságos feltételezni, hogy az Off-White X Air Jordan 4 ‘Black Cement’ soha nem fog nyilvános kiadást kapni, ebben a gyors tempójú iparban bármi történhet, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen eladónál zárva tartsa a potenciális kiadás céljából Információ, amint fejlődik! Mondja meg nekünk, ha zsaru, és amíg itt vagy, vessen egy pillantást a teljes Nike cipők sorozatára!

Képek Soledebrief jóvoltából

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *