Az Air Jordan 2 alacsony “felelősségvállalása” meglehetősen prémium

a tavalyi év végén azt jósoltuk, hogy az Air Jordan 2 hatalmas visszatérést állít be. Tekintettel arra, hogy akkor láthattunk néhány nagyon jelentős együttműködést, köztük egy Ma Maniere -vel, a másikkal J Balvin -nal, a harmadik pedig az Union LA -val. Most, amikor a tavaszi és a nyári hónapok felé haladunk, első pillantást vetünk az Air Jordan 2 alacsony “felelősségvállalás” -ra – és ez a Gills -hez csomagolva prémium anyagokkal!

Virgil Abloh valóban visszahozta az AJ2 -t a reflektorfénybe, amikor tavaly elindította a “Fekete” és a “Fehér”. A szeretett, alacsony tetejű sziluett felvételével a “felelősség” Ultra Luxe konstrukcióval rendelkezik, amely a Nubuckot és a bőrt egységes csomagba egyesíti. A “Cement Grey” elefántnyomtatás eljut a boka szakaszhoz, míg a krém fülét az oldalsó oldalra varrják, illusztrált nyíllal.

A nyelveken nagy szárnyas kosárlabda jelzések találhatók, és a cipő belsejét tiszta tökéletességre foltítják. A Nike Air középtalpát bézs fuzzy textúrában végezték el, és az egész kerekítéséhez a talpbetétet nyomtatják: “Viselj cipőjét, mutasd meg a világot, ahol” követte a “Peace Love Resport” –

A következő néhány hónapban várhatóan a Nike Air Jordan 2 alacsony “felelősségvállalása” kötelező. Tudassa velünk, mit gondol erről a közelgő AJ2 színről, és a kapcsolódó hírekben itt van, amikor meg tudja csapni az Air Jordan 3 OG „Fire Red” -et!

Kép kiszivárogtatással.
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *