Először nézzen meg az Adidas Ultra Boost 6.0

csak egy maroknyi cipő a történelemben, hogy pontosan ugyanolyan sikereket sikerült elérni, mint az Ultra Boost. Az első debütált 2015 -ben, és azt a “világ legnagyobb futócipőjének” forgalmazták, bár rendkívül gyorsan elkészítette módszerét az utcával és a divatvilággal. Most hat év után, számos együttműködés, valamint számtalan színvonal után, az Adidas Ultra Boost 6.0 -t kapjuk, valamint ötvözünk, amit a módszerrel megtanultak, hogy olyan cipőt készítsünk, mint senki más.

A “nem festett” színben itt észlelték, hogy láthassuk, hogy a hatodik generációs UB fenntarthatóságot és környezetbarátságot szem előtt tart. A kritikusok által elismert napenergia-lendületes stílus-jelzéseket figyelembe véve ezt a cipőt a Primeblue-ból készítik, amely ötvözi a Parley Ocean Plastic-ot a hagyományos primeknit-rel a zokni-szerű illeszkedés érdekében.

Az újrafeldolgozott műanyag, valamint a régi halászhálók tartalmazzák a középső láb ketrecét, valamint a sarokpoharat, míg a “legénységkék” kötőjel felfedezhető a cipőben egy kontraszt pop -ja számára, amely biztosan megfordítja a fejét.

Kép az Adidas -on keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Kép az Adidas -on keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Az alábbiakban a fókusz elhelyezésével rájössz, hogy az Adidas Boost középtalp visszatért az alapokhoz. A nemrégiben a nemrégiben elhangzott UB21-rel ellentétben az UB6 kevesebb a kavicsos párnázó anyagból, ám ugyanazt a díjnyertes kontinentális talpot használja, mint elődjeit. Ez minden lépéssel tartós tapadást kínál.

Az április 22-én debütálva az Adidas Ultra Boost 6.0 “nem festett” bármilyen típusú tavaszhoz és a nyári rotációhoz tökéletes, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen szállítónál zárva tartsa, hogy a legfinomabb lehetőséget kapjon! Értsük meg, ha ezeket a hónap későbbi részére hozzáadja a gyűjteményéhez, valamint a kapcsolódó hírekben, az Adidas Forum 84 Low Adv “Chalk White”, valamint a “Core Black” itt kínálunk!

Kép az Adidas -on keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Kép az Adidas -on keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *