Először nézd meg az Air Jordan 3 Tinker ‘Black Cement’

Tinker -t, amely megfelel az ‘Egyetemi Red’ kiadásának (amely valamilyen furcsa okból még mindig ül!), A Jumpman még egy újabb Air Jordan 3 Tinker -t. A színvonal, valamint ez a verzió egy teljesen lopakodó. Képek a Sneaker Insider @hanzuying jóvoltából, itt van, amit eddig értünk!

A meggyilkolt árnyalatban festett, a „fekete cement” elnevezésű, fekete velúrból készült, prémium bőrfedelekkel. Míg a korábban említett „Egyetemi Red” meglehetősen kevés volt a tervében, ez a feketed iteráció a lábujj körüli dédelgetett elefánt nyomtatást, valamint a sarkot tartalmazza egy olyan megjelenéshez, amelyet nehéz figyelmen kívül hagyni.

A kontraszt pop -ja felfedezhető az arany csipke szemüvegén is, mint reflektáló, 3M szürke árnyalatú, amelyek a nyelvhez vezetnek a nyelven, a Swoosh logók mellett, amelyek az oldalsó és a medialis oldalsó paneleket lehajtják. A stílus befejezése egy tiszta, fehér levegőrendszer, amely ugyanolyan kényelmes, mint amilyen.

Augusztus 15 -én esjen le, és feltétlenül tartsa zárva az egyetlen beszállítónál, hogy további híreket kapjon az Air Jordan 3 Tinker ‘Black Cement’ -en, ahogy fejlődik! hozzáad egy párot a kollekciójához? Tudassa velünk, valamint itt, amíg itt vagy, vessen egy pillantást a teljes Nike cipők sorozatára!

Képek a Hanzuying -en keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *