A Nike Dunk Low “A békében gyökerező” tisztelgés a japán kertészeti hagyományok

tisztelegése, miután a Nike 2019-ben újjáélesztette legendás Dunk sziluettjét, a kosárlabda-fordult-al- A korlátozott kiadású színválaszték, a magas színvonalú együttműködések és a hírességek jóváhagyásai felelősek azért. Ha naprakészen áll a jelenlegi lábbeli hírekkel, itt, az egyetlen beszállítónál, akkor nem kételkedünk abban, hogy tudnád, hogy a Beaverton Sportswear Gigantant már régóta elismerték a japán kultúra iránti szeretetét. A Nike Air Max 90 “Fried Chicken” és a Nike Air Max 97 “Energy Jelly” kiadását követően, mindkettő olyan ház témákat, amelyek szimulálják a japán kényelmi áruház -táplálékokat, itt az ideje, hogy a Dunks új formában lépjen fel a Nike Dunk nevű új formában. Alacsony “békében gyökerezik”, amely inspirál a japán kertészet művészetéből.

Az alacsony felső profilon dolgozva, amely soha nem fog kimenni a divatból, ez a vadonatúj Nike Dunk Low változat szenzációs fekete-szennyezett farmer alapot lát, amelyet plüss velúr panelekkel csomagolva könnyű barnás árnyalatú, összesen kontrasztos, mégis nyugodt megjelenést eredményezve.

Kép Nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Kép Nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Másutt a Nike gyorsan felismerhető Swoosh átcsúszik az oldalsó és a medialis oldalfalakon, és elegánsan újraegyesül a saroknál, ahol emellett márkanévű lenyomatok jelennek meg egy “Jade Green” színes színben. Természetesen nem beszélhet a Nike Dunks-ról anélkül, hogy megemlítené a teljes hosszúságú középtalpot, amely biztosítja, hogy a kényelem és a párnázás hosszabb időtartamra van-e optimalizálva, majd áttetsző narancssárga gumi talpmal bélelték a további tapadáshoz. Az együttest a sarokrégióban és a Sashiko-tompító hímzéssel, a középső lábon, valamint a galléron, a Sashiko-tompító hímzéssel, valamint a Nike SB Dunk Low Denim “Sashiko” -hoz kerekítik a 2020-tól.

A Nike Dunk Low “békében gyökerező” tagadhatatlanul a grál státusát tartja sok cipőfej és japán kultúra szerelmeseinek. Tudassa velünk, ha ezeket hozzáadja a kollekcióhoz, használja a Nike Dunk méretezési útmutatónkat, hogy tudd, hogyan illeszkednek, és tartsuk be ide ideálisan a közelgő Nike Dunk kiadási dátumokhoz. A kapcsolódó hírekben a Nike Dunk Low N7 “Dark Raisin” tiszteleg az indián kultúrának.

Kép Nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Kép Nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *