A Nike Air Max 1 “SNKRS Day” csomag ezen a hétvégén esik le!

Az AM1 visszatért és készen áll. A múlt hónapban megjelenő “Anniversay” sorozat megjelenését követően a Nike Air Max 1 “SNKRS Day” csomagot hivatalosan bemutatták, és ez teljesen lenyűgöző. Az idei SNKRS napi rendezvény megünneplésére készült, amely augusztus 8 -án esik le, ezt a különleges gyűjteményt nem szabad kihagyni!

Két tiszta vágott színből áll, beleértve a “fehér” és a „barna” A sötétbarna bőrpanelek, amelyek olyan megjelenést eredményeznek, amely nagyban hasonlít az Air Max 1 Susan “hiányzó linkjéhez” a múlt nyáron.

Kép Nike segítségével

Kép Nike segítségével

Kép Nike segítségével
Mindkét párot a swooshes -en varrott díszítéssel díszítik, míg a “Nike Air” márkanév finoman el van téve a sarok körül. Az összes lekerekítéséhez a “8.8.20” dátum is látható az éves rendezvény tiszteletére, a korlátozott kiadású tervek véglegesítésével.

Mit nem lehet szeretni a Nike Air Max “SNKRS Day” csomagban? Állítsa be a hétvégén kizárólag a Nike SNKRS alkalmazáson keresztül, győződjön meg arról, hogy tartsa zárva az egyetlen eladónál, ha párot szeretne a személyes gyűjteményében! Mondja meg nekünk, hogy melyik színnel zárja be a zsaru, és amíg itt vagy, itt van egy 2020-as Nike Air Max 1 Powerwall “Limonade” újrakibocsátás!

Kép Nike segítségével

Kép Nike segítségével

Kép Nike segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *